Z novim šolskim letom smo pričeli tudi s športnimi tekmovanji, kjer naši učenci vsako leto zelo uspešno nastopajo, zato verjamemo, da bo tudi letos podobno.
Naše starejše učenke so po odličnih nastopih na področnem tekmovanju v odbojki na mivki v Športnem parku Žalec uspešno nastopile tudi na polfinalu državnega tekmovanja v Zrkovcih. Med 12 ekipami so osvojile 3. mesto.
Na polfinale so se po zmagi na področnem tekmovanju v odbojki uvrstili tudi starejši učenci in tam osvojili 8. mesto.
V okviru izbirnih predmetov Šport za zdravje in Šport za sprostitev so naši učenci v soboto, 29. 9., šempetrsko šolo uspešno zastopali na Teku po ulicah Žalca. V odprtem osnovnošolskem prvenstvu so osvojili 4 medalje. V kategoriji učencev letnika 2006 je zmagal Luka Božič, Lan Golobič je osvojil bronasto medaljo, njuna vrstnica Lara Bobnič pa je med učenkami pritekla do 3. mesta.
V kategoriji učencev letnika 2005 je bronasto medaljo osvojil še Jaka Pungaršek. Vsem dobitnikom medalj, kakor tudi ostalim učencem, ki so pogumno tekli v hladnem vremenu, čestitamo za uspešne nastope!
Že v ponedeljek, 1. 10., pa nas čaka zanimiv nogometni dan, nov izziv v telovadnici OŠ Griže, kjer bodo vse šole žalske občine sodelovale na turnirju z obema ekipama (deklic in dečkov).
Iskrene čestitke vsem in obilo športnih dosežkov tudi v prihodnje!