V četrtek, 10. 5. 2018, so naši učenci in učenke v Športnem centru Žalec sodelovali na Medobčinskem atletskem prvenstvu. V konkurenci 11 šol so dosegli odlične rezultate in se kar devetkrat povzpeli na zmagovalni oder.

  1. mesto so dosegli: Jan Vidovič (ml. učenci – daljina), Neja Vidali (st. učenke – višina), Timeja Lipuš (st. učenke – vortex).
  1. mesta so dosegli: Tilen Pogačar (ml. učenci – višina), David Pušelc (st. učenci – daljina), Iza Brglez (st. učenke – daljina).
  1. mesta so dosegli: Luka Božič (ml. učenci – 600 m), Zala Kostanjšek (ml. deklice – 600 m), Peter Kočevar (st. učenci 300 m).

Ostale rezultate si lahko pogledate na strani  ZKŠT Žalec.

Kar 14 učencev in učenk ter obe štafeti so se po rezultatih uvrstili na področno tekmovanje, ki je potekalo v sredo, 24. 5. 2018, na stadionu Kladivar v Celju. Tudi tam so naši učenci dosegli odlične rezultate. Zmagovalec skoka v daljino je postal Jan Vidovič, srebro sta osvojili Iza Brglez v skoku v daljino in Timeja Lipuš v metu vortexa, na zmagovalni oder pa je stopil tudi Peter Kočevar, ki si je bron pritekel v izjemnem finišu na 300 m.

Druge rezultate naših učencev in učenk si lahko pogledate TUKAJ

Do prihodnjega tedna bodo znani vsi udeleženci, ki se bodo po rezultatih uvrstili na državno tekmovanje v Žalcu, kjer bodo 6. junija na največji vseslovenski osnovnošolski športni prireditvi Šport mladih našo šolo na državnem tekmovanju zastopali tudi plesalci.

Iskrene čestitke vsem učencem in učenkam!

Aktiv športnih pedagogov