V petek, 12. junija 2020, je v avli naše šole potekalo slovo letošnje generacije devetošolcev. Prijeten kulturni program z zaključno razredno himno, ki so jo odigrali in zapeli v živo, so pripravili s posebnim namenom: da se predajo spominom na osnovnošolske dni in se poslovijo od tistih, ki so jih na pomembni življenjski poti spremljali ter jim pomagali.

Ugotovili so, da v življenju pride čas, ko ne moreš storiti drugega, kot nadaljevati pot, čas, da slediš svojim sanjam in začneš uresničevati svoje želje. 24 enkratnih in neponovljivih je nagovoril ravnatelj, g. Uroš Vidmajer ter jim skupaj z razredničarko Valentino Toman Čremožnik in sorazredničarko Barbaro Cotič Papotnik podelil zaključna spričevala, pohvale in priznanja.

Še isti dan so simbolično predali ključ učencem 8. razreda.

Veliko vlogo pri njihovem razvijanju in rasti skozi vseh devet let so imeli učitelji in ostali delavci šole, za kar so jim posebej hvaležni. Iskreno hvaležni so jim za znanje, pomoč, izkušnje, potrpežljivost in vzpodbudne besede.

Pomembno vlogo pri sopotovanju skozi osnovnošolsko izobraževanje otrok so imeli tudi njihovi starši. Hvaležni smo jim za prehojeno pot. Želimo, da bi še naprej pogumno ter smelo hodili ob otroku.

Prisrčna hvala vsem, iskrene čestitke in srečno v življenju, dragi devetošolci!

Bili ste posebni in izjemni – ZVEZDE –, taka je bila tudi vaša zaključna prireditev in trenutki ter dejanja po njej.

Razredničarki