V petek, 15. 3. 2019, je na naši šoli potekalo šolsko tekmovanje v namiznem tenisu, ki se ga je udeležilo 64 učencev od prvega do devetega razreda. Skupaj je bilo odigranih kar 110 tekem. Tekmovalci smo med dvoboji pokazali precej športnega duha, predvsem pa smo se izjemno zabavali. Na koncu s(m)o najboljši prijeli še pokale za osvojena mesta.

DEČKI

1.–2. razred: 1. mesto je osvojil Taj Jagodič, 2. mesto Žiga Suša, 3. mesto pa sta si delila Urh Sedminek in Matic Božiček.

3.–4. razred: 1. mesto je zasedel Urban Tofant, 2. mesto Amadej Bregar Brence, 3. mesto sta osvojila Kim Bobovnik in Ožbej Tofant.

5.–6. razred: 1. mesto je osvojil Nejc Kolenc, 2. mesto Brin Kunstelj, Samo Adlešič in Gal Svetina Cestnik sta si delila 3. mesto.

7.–9. razred: 1. mesto je osvojil Tomaž Pertovt, 2. mesto Vid Divjak, 3. mesto sta osvojila Žiga Vučajnk in Lovro Udrih.

 

DEKLICE

1.–2. razred: 1. mesto je osvojila Ajša Vučajnk, 2. mesto Urška Ravnak, Ema Potočnik je zasedla 3. mesto.

3.–5. razred: 1. mesto si je prisvojila Tina Udrih, 2. mesto je osvojila Iza Rozman, Lana Rehar pa 3. mesto.

6.–9.razred: 1. mesto je osvojila Sara Vučajnk, 2. mesto si je priborila Iza Štojs, Karmen Randl in Lucija Žnidar pa sta si razdelili 3. mesto.

SARA VUČAJNK, 6. B

 

Za sodelovanje se zahvaljujemo zunanjemu sodelavcu Jaki Golavšku in NTK Savinja, ki so skupaj zelo uspešno izvedli prvi šolski turnir v namiznem tenisu. J Golavšek tudi uspešno trenira naše učence in učenke v okviru popoldanskih dejavnosti po pouku.

Vsak udeleženec bo prejel darilo.

Iskrene čestitke vsem udeležencem, še posebej pa dobitnikom pokalov in medalj!