Planinsko društvo Šempeter v Savinjski dolini Vas vabi na    

DVODNEVNI IZLET NA GOLTE

v petek, 18. in soboto, 19. maja 2018

V petek, 18. maja,  se ob 16.00 zberemo na parkirišču trgovine Mercator. Z lastnim prevozom se bomo odpeljali do Mozirja. V Mozirju se bomo udeleženci izleta z gondolsko žičnico odpeljali na Golte, kjer bomo ob animaciji preživeli popoldan in večer ( večerja iz nahrbtnika ).

Otroci bodo v spremstvu vodnikov PZS prespali na Mozirski koči na Golteh. V soboto zjutraj se bomo po zajtrku na koči odpravili na krožno pot po Golteh. Pred leti smo jo že prehodili, tokrat bomo izlet ponovili. Pot je čudovita in jo bomo premagali v cca dveh urah. Po vrnitvi si bomo v bližini Mozirske koče ogledali še Alpski vrt. Za zaključek si bomo na koči privoščili planinsko kosilo. Okoli 14. ure bodo po nas prišli starši z lastnim prevozom. Po želji se nam pri kosilu lahko tudi starši pridružijo.

Ponudba za udeležence:

  • vožnja – vzpon z gondolsko žičnico
  • nočitev v Mozirski koči ( posteljnina in brisača zagotovljena )
  • zajtrk
  • planinsko kosilo na Mozirski koči ( enolončnica, kruh, sladica )
  • ogled Alpskega vrta

 

Cena celotne ponudbe je 23,00 eur in jo je potrebno poravnati najkasneje do odhoda 18. maja 2018.

Za prijavo oz. bivanje na koči potrebujemo rojstne podatke, številko osebnega dokumenta in dokazilo o članstvu PZS oz. PD Šempeter – znamkica za 2018, sicer je cena ponudbe za nečlana 33,00 eur. V kolikor bi se starši pridružili kosilu je to potrebno sporočiti ob prijavi. Cena kosila je 8,00 €.

Tokrat je za samo prijavo potrebno izpolniti obrazec na vabilu ( za vsakega otroka posebej ) in ga v OŠ Šempeter  oddati mentorici planinske vzgoje ga. Meti Jordan Kopušar. Prijave so možne do petka 11. maja 2018.