Šolski novinarji o projektu

V maju, mesecu mladosti, smo že drugo šolsko leto zapored na šempetrski osnovni šoli uspešno zaključili vertikalno in medpredmetno ter tematsko povezan zaključni festival, ki smo ga tokrat poimenovali Vse poti vodijo v šolo ŠemPETer.

Obiskovalci ste si v telovadnici šole ob 17. uri lahko najprej ogledali plesne performanse vseh oddelčnih skupnosti, avdio-vizualni nagovor Nine Pušlar in Petra Prevca ter prisluhnili šolskemu bendu. Otvoritvi so sledile kreativne ustvarjalne delavnice v živahni šempetrski ulici, kjer ste z nami lahko ustvarjali v najrazličnejših paviljonih – tematskih nadaljevanjih plesnih predstav, in sicer v okolici šole.Ponosni smo, saj je letos na prireditvi sodeloval vsak učenec naše šole, prav tako je bilo vse videno in slišano ter izdelano plod domišljije in kreativnosti učencev. Posebej ponosen na vse nas je bil ravnatelj naše šole, g. Uroš Vidmajer. Njemu se je na odru pridružil tudi župan Občine Žalec, g. Janko Kos.

Zavedamo se širine in pomembnosticelotne prireditve ter truda, ki smo ga vložili vanjo, zato se vsem, ki ste nam kakorkoli pomagali, soustvarjali z nami, ni vas bilo malo, najlepše in iz srca zahvaljujemo. Bo že držalo, da: »Skupaj zmoremo več!« Kajne?

Foto utrinke si lahko ogledate v fotogaleriji na šolski spletni strani, v kratkem pa nam bo na voljo še filmček, ki smo ga posneli kot spomin na trenutke, ko nam je bilo v šoli skupaj lepo, ko smo živeli svoje sanje, delili svoje znanje, krenili na pravo pot in si delili »petke«.

Šolski novinarji