V soboto, 27. 5. 2023, so se člani KBV SUN Šempeter udeležili mednarodnega turnirja v Taekwon-Do-ju GRAND PRIX 2023 v Zvorniku v Bosni in Hercegovini. V ekipi KBV SUN so tudi tokrat odlično nastopili trije učenci naše šole ter se vsi trije domov vrnili z zasluženimi medaljami.

Alina Privšek je prvič nastopila izven meja Slovenije in se odlično odrezala. V formah je klonila šele v finalu kategorije starejših kadetinj rumeni pas in osvojila drugo mesto, v borbah –45 kg pa je proti precej bolj izkušenim tekmovalkam pokazala svojo borbenost in tudi zelo visoko tehnično znanje. Premagala je nasprotnici, potem pa v polfinalu za las izgubila in kljub temu osvojila odlično tretje mesto.

Brad Flis je ravo tako nastopal v formah in borbah ter med starejšimi kadeti v kategoriji –60 kg osvojil odlično tretje mesto.

Ana Jan pa je ponovno v zelo močnih kategorijah med mlajšimi mladinkami osvojila prvi mesti tako v formah črni pas I DAN kot tudi v borbah –55 kg ter prejela pokal za najboljšo mlajšo mladinko na tekmovanju.

Skupaj so člani KBV SUN Šempeter, ki so tekmovali še s tremi slovenskimi klubi pod enotnim imenom SLO TEAM, osvojili osem zlatih, tri srebrne in pet bronastih odličij.

Iskrene čestitke tekmovalcem in trenerjem!