V ponedeljek, 4. 4. 2022 je v telovadnici OŠ Petrovče potekalo področno tekmovanje v namiznem tenisu, kjer so naši učenci dosegli odlične rezultate. Nekateri so nabirali izkušnje za prihodnja leta, drugi so se borili za najvišja mesta, vsi pa so preživeli prijeten športni dan. Med 60 sodelujočimi tekmovalci in tekmovalkami iz 8 osnovnih šol naše regije, ki so tekmovali v 5 različnih kategorijah, so naši učenci osvojili 4 medalje, ekipno pa so osvojili 2. mesto ter si prislužili pokal.

Zmagovalec turnirja v kategoriji od 6. do 9. razreda je postal Brin Kunstelj, ki je z odlično igro premagal vse nasprotnike in si tako priigral uvrstitev na četrtfinale državnega tekmovanja. 3. mesto so osvojile Ela Potočnik in Urška Ravnak v kategoriji od 1. do 5. razreda ter Tina Udrih v kategoriji od 6. do 9. razreda. Ekipno 2. mesto pa si je naša šola priigrala v postavi Brin Kunstelj, Nejc Kolenc, Tina Udrih in Iza Štojs.

Vsem učencem, ki so zgledno zastopali našo šolo, čestitamo za borbene igre in dosežene rezultate, Brinu Kunstlju pa želimo veliko sreče tudi na državnem tekmovanju!

Grega Štorman, učitelj športa