»Največji pogum je biti tisto, kar si: nepopoln, neidealen, preprost in samosvoj.«

Po treh tednih, ki so sicer minila hitro, pa vendar dajejo občutek, kot, da smo v šoli že več mesecev, vas seznanjam, da s strani resornega ministrstva in NIJZ (do tega trenutka) nismo prejeli novih navodil glede nadaljnjih zdravstvenih ukrepov. Vse informacije, ki prihajajo iz medijev so za nas neuradne. Sicer se še vedno držimo priporočil NIJZ in tudi v šolo prihajamo zdravi. Gremo pa naslednji teden po zdravje tudi v hribe. Obeležili bomo prvi slovenski dan športa in skupaj s Planinskim društvom Šempeter organizirali 9 planinskih pohodov ter se tako pridružili promociji novega slovenskega državnega praznika – praznika slovenskega športa.

PLANINSKI POHODI – INFORMACIJE IN NAVODILA  

Ponedeljek, 21. 9. 2020

Učenci 2. razreda bodo odšli na Brnico, tretješolci pa na Goro Oljko. 

Torek, 22. 9. 2020

Učenci 7. razreda bodo odšli peš na Hom, osmošolci na Mrzlico, učenci 9. razreda pa na Kal.

Sreda, 23. 9. 2020

Učenci 6. razreda bodo odšli peš na Hom, petošolci na Mrzlico, učenci 4. razreda pa na Kal.

Četrtek, 24. 9. 2020

Prvošolci se bodo odpravili na Sv. Jedrt.

Učenci naj bodo primerno obuti in oblečeni (pohodni čevlji, nepremočljiva obleka, dodatna majica). S sabo naj imajo tudi negazirano pijačo in kakšen prigrizek.

Zaradi uporabe avtobusa morajo imeti učenci OBVEZNO s sabo obrazno zaščitno masko. Le-to bodo uporabljali na avtobusu in ob vstopu v kočo, če bo to potrebno.

Avtobusnega prevoza ne bomo potrebovali za pohod na Hom.

Športni dan se bo pričel v skladu z urnikom, torej ob 8.20. Kuhinja bo normalno obratovala, malica in kosilo bosta na voljo. Oddelka varstva vozačev in učencev ter podaljšanega bivanja bosta potekala po urniku.

V primeru dežja bomo imeli pouk po urniku. O spremembi glede na vremenske razmere boste obveščeni na šolski spletni strani, in sicer vsak dan po 18. uri.

Ceno avtobusnega prevoza, ki bo 4 EUR (za prvošolce 3 EUR), boste poravnali s položnico.

ZA STARŠE OTROK 5. A IN 5. B RAZREDA – VRAČILO DENARJA

Ker lansko šolsko leto nismo uspeli izvesti plavalne šole v naravi in je tudi letos žal ne bomo, vam bomo denar, ki ste ga že vplačali, vrnili na vaš transakcijski račun. Prosim vas, da na nov šolski elektronski naslov tajnistvo@os-sempeter.si sporočite naslednje podatke: Ime in priimek, naslov in številka vašega transakcijskega računa.  

Čaka nas lep, sončen vikend – užijmo ga.

Vse dobro želim.

Ravnatelj Uroš Vidmajer