VABILO

Planinsko društvo Šempeter v Savinjski dolini Vas vabi na 

BOČ  ( 979 m )

v soboto, dne 18. 03. 2023, ob 8.00 uri.

Zberemo se na parkirišču trgovine Mercator oz. pri lokalu Izba. Iz Šempetra se bomo z izrednim avtobusom odpeljali mimo Petrovč in Celja v smeri Poljčan. Glede na to, da se bomo podali na vrh, se bomo do doma na Boču (658m) pripeljali z avtobusom.

Do vrha Boča, kjer je tudi RTV oddajnik in razgledni stolp, bomo potrebovali kakšno uro. Z vrha Boča je čudovit razgled na okoliško hribovje, Donačko goro, Macelj, Ravno goro, Pohorje. Po isti poti se bomo vrnili do doma na Boču, kjer bomo imeli malico ( iz nahrbtnika ) in čaj. Morda bomo ugledali celo prve velikonočnice, to zanimivo in seveda zavarovano rastlino.

Izlet je primeren za vse starosti, tako da ste poleg otrok, vabljeni tudi starši oz. odrasli. Prijavite se v čim večjem številu, da napolnimo avtobus.

Potrebujete primerno planinsko obutev, dnevnik Mladega planinca in malico v nahrbtnik.

Zaradi organiziranja izrednega avtobusnega prevoza Vas prosim, da se prijavite z SMS sporočilom do srede, 15. 03. 2023, na telefon  041-464-998 (Mitja). V SMS sporočilo napišite priimek in imena udeležencev! Avtobusni prevoz za otroke znaša 5 €, za odrasle pa 15 €.

Planinsko društvo Šempeter:   www.pd-sempeter.si

POJDITE Z NAMI