V mesecu novembru je nogometna mrzlica zajela tudi učence naše šole, saj je v Katarju potekalo svetovno prvenstvo v nogometu. Ker smo želeli dogajanje med nogometnimi tekmami še bolj popestriti, smo za vse učence in učitelje na šoli pripravili nagradno igro. Vsi, ki so želeli sodelovati v nagradni igri, so napovedali zmagovalca velikega finala in ga skupaj s svojimi podatki zabeležili na glasovalni listič, ki so ga potem oddali v glasovalno škatlo.

Glasovali so lahko do konca novembra, nakar se je glasovanje zaključilo, učenci pa so z nestrpnostjo spremljali razplete tekem in seveda tekme svojih favoritov. V igri je sodelovalo skoraj 200 učencev in učiteljev. Žrebanje dobitnikov smo izvedli po proslavi ob dnevu samostojnosti in enotnosti.

Srečni nagrajenci, ki so s pomočjo »Messija« prejeli nogometno žogo, so postali: Vito Lesjak in Alina Privšek iz 5. a-razredater Denis Hočevar iz 9. a-razreda.

Vsem dobitnikom iskreno čestitamo, ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in jim več sreče želimo v naslednji nagradni igri.

Grega Štorman, učitelj športa