PD ŠEMPETER

vabi vse ljubitelje pohodništva in narave na

POHOD OD PETRA DO PEKLA

v nedeljo, 12. junija 2022 ob 9.00 uri

Vabimo vas, da se nam v nedeljo 12. junija 2022 ob 9.00 uri pridružite na pohodu od Petra do Pekla. Kot vsako leto pohod organizira KS Šempeter v sodelovanju z društvi v kraju. Avtomobile bomo parkirali pri pokopališču, se zbrali na Petrovem trgu v Šempetru, kjer se bo začela naša pešpot.

Planinci PD Šempeter bomo poskrbeli za vodenje na poti od Petra do Pekla. Pot nas bo vodila mimo pokopališča, med hmeljišči,  na Podlog Rega , K2, Globoko, Pogorišče, Jama Pekel. Predstavili se nam bodo KO RK Šempeter z merjenjem krvnega tlaka in sladkorja, pa pevci Savinjskega zvona, predstavilo se nam bo društvo podeželskih žena občine Žalec, kakšno adrenalinsko izkušnjo bomo doživeli  s predstavniki PD K2, predstavniki TD Šempeter bodo poskrbeli za pijačo in sprehod skozi jamo, PDG Šempeter bo pripravil jedi s žara, KUD Grifon bo poskrbel za glasbo , predstavili se bodo čebelarji pa taborniki , DU Šempeter…

Mladi planinci PD Šempeter se pohoda lahko udeležijo v spremstvu staršev, ki poskrbijo za vrnitev domov – priporočamo prevoz.  Prijava ni potrebna.

POJDITE Z NAMI UŽIVAT LEPOTE NAŠEGA KRAJA!