V soboto, 19. 2. 2022, je v Šentjurju pri Celju potekalo prvo tekmovanje v E-KICK za najmlajše člane tekvondo zveze Slovenije. Tekmovanje E-KICK je novo tekmovanje, kjer najmlajši člani od letnika 2016 do 2009 tekmujejo v kombinaciji spretnosti, natančnosti in hitrosti pri izvajanju ročnih ter nožnih tehnik.

V kar 25-članski odpravi KBV SUN in skupno 170 tekmovalcih iz vse Slovenije so sodelovali tudi štirje učenci OŠ Šempeter v Sav. dol. Alina Privšek, Bruce Martin Flis in Brad Flis so uspešno zastopali barve domačega kluba na tekmovalnem podiju, medtem ko je Ana Jan tokrat prvič pomagala v vlogi pomočnice trenerjev.

Turnirski sistem tekmovanja je najbolj ustrezal Alini in Bradu, ki sta v svojih skupinah zmagala ter se v velikem finalu v svojih starostnih skupinah potegovala za pokal najboljšega. Bruce Martin Flis je v svoji skupini za malenkost zgrešil prvo, a kljub temu osvojil odlično drugo mesto. Vsekakor pa je za največje presenečenje poskrbela Alina Privšek, ki je pokazala svoj velik talent in očitno tudi super gene za borilne veščine po svojem očetu, mojstru karateja, saj je zmagala v svoji skupini ter nato tudi v tekmovanju najboljših iz skupin, kjer je premagala konkurenco ter osvojila pokal najboljše v svoji starostni skupini.

Iskrene čestitke tekmovalcem in trenerjem!