Spoštovani starši!

23. septembra obeležujemo državni praznik dan slovenskega športa. Posvečen je zavedanju pomembnosti telesne dejavnosti za zdravje slehernega državljana Slovenije. Dan je namenjen promociji športa in telesne aktivnosti v najširšem pomenu besede. V čast temu dnevu bomo že v tem tednu izvedli športne dneve – planinske pohode za učence od 2. do 9. razreda.

Četrtek, 9. 9. 2021

Učenci 6. razreda bodo odšli na Šmohor, učenci 7. in 8. razreda pa na Mrzlico.

Učenci 9. razreda se bodo peš odpravili na Hom.

Petek, 10. 9. 2021

Učenci 2. razreda bodo odšli na Brnico, tretješolci in četrtošolci na Šmohor, petošolci pa na Goro Oljko.

Učenci naj bodo primerno obuti in oblečeni (pohodni čevlji, nepremočljiva obleka, dodatna majica). S sabo naj imajo tudi negazirano pijačo in kakšen prigrizek.

Zaradi vožnje z avtobusom morajo imeti učenci OBVEZNO s sabo obrazno zaščitno masko. Le-to bodo uporabljali na avtobusu in ob vstopu v kočo, če bo to potrebno.

Avtobusnega prevoza ne bomo potrebovali za pohod na Hom.

Športni dan se bo pričel v skladu z urnikom, torej ob 8.20. Kuhinja bo normalno obratovala, malica in kosilo bosta na voljo. Oddelka varstva vozačev in učencev ter podaljšanega bivanja bosta potekala po urniku.

V primeru dežja bomo imeli pouk po urniku. O spremembi glede na vremenske razmere boste obveščeni na šolski spletni strani, vsak večer po 18. uri.

Ceno avtobusnega prevoza, ki znaša 4 evre, boste poravnali s položnico.

Lep pozdrav

Uroš Vidmajer,

ravnatelj