Spoštovani starši!

Ne morete si misliti, kako sem bil ta teden vesel, ko so prišli v šolo otroci – energija, življenje, nasmehi … To je bilo resnično nekaj posebnega. Kot da je od zadnjega otroškega vrveža minilo že več let. Zelo si želim, da pridejo v šolo tudi vsi ostali otroci.     

POUK OD 1. FEBRUARJA 2021 NAPREJ

Po včerajšnjem vladnem odloku (in današnjih dopolnitvah) se naslednji teden, od ponedeljka, 1. 2. 2021 nadaljuje izobraževanje na daljavo za učence od 4. do 9. razreda, za učence od 1. do 3. razreda pa se nadaljuje pouk v šoli. Torej, učenci 1. triletja nadaljujejo pouk v šoli v ponedeljek, 1. 2. 2021. Vse enako, kot v tem tednu.

GOVORILNE URE

V torek,  2. 2. 2021, bodo med 17. in 18. uro potekale govorilne ure. Tisti, ki si želite pogovora z učiteljem, se morate predhodno z njim dogovoriti za natančno uro pogovora. Določene starše bodo ali so že učitelji sami povabili na govorilne ure. V prilogi vam ponovno pošiljam seznam učiteljev z njihovimi elektronskimi naslovi.

E-KULTURNA PRIREDITEV in PREDAVANJE dr. ALEKSANDRA ZADELA

V petek, 5. 2. 2021, si bodo vsi učenci pogledali zanimivo šolsko e-prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku. Preostanek dne bo potekal bolj sproščeno. Kako, bodo učenci izvedeli od svojih učiteljev.

V okviru šole za starše vas vabim na že napovedano predavanje dr. Aleksandra Zadela Najboljša verzija sebe pri starševstvu, ki bo 6. februarja ob 20. 00. Vas spomnimo tudi naslednji teden.

DELO NA DALJAVO – VIDEOKONFERENČNO DELO

Kot že rečeno, se za učence od 4. do 9. razreda nadaljuje pouk na daljavo. Naj vas opomnim, da je na šolski spletni strani tabela, iz katere je razvidno kdaj potekajo videokonference pri posameznih predmetih.

Ostanimo srčni, strpni in dobronamerni, saj nas otroci kopirajo bolj kot si mislimo.  

Ravnatelj Uroš Vidmajer