Danes sem se razveselila, ko sem videla, kaj bomo delali. Ko sem delala venček, mi je zadišalo po BOŽIČU. 

Sicer je res drugače biti na daljavo, ampak je vseeno zabavno ustvarjati in se veseliti.  (Jera) 

 

Jaz sem se pri izdelavi in nabiranju materialov zelo zabavala. Čeprav sem se kdaj opekla z vročim lepilom in se špiknila v smrekove vejice,  sem zelo uživala pri izdelavi. Ti okraski so mi in mi še bodo polepšali Božič.  (Maja)

 

Zjutraj sem s sestrico in mamico odšel do Matk in tam v gozdu nabral vse potrebno za tehniški dan. Bil je mraz, -2 stopinji Celzija. Doma sem se potem ob čaju ogrel in začel z ustvarjanjem. Bilo je zanimivo, veliko je bilo potrebno tudi pospraviti na koncu. (Tilen)

 

Danes je zame bil izjemen dan, saj sem se lahko sprostila in uživala v delu. Čeprav so moje roke od smole, se je splačalo.  Upam da bo še več takšnih tehničnih dni. (Lili)

Bilo je zanimivo in imeli smo se dobro. Delo je bilo kar zahtevno. Malo mi je pomagala mami. Bilo je zabavno. Imela sem se super zaradi tega, ker smo se lahko sprostili in uživali.  (Zala) 

Na tehniški dan smo izdelovali venček, obesek in smrekico. Potrebovali smo naravne materiale (storže, vejice …).  Šel sem v naravo in našel zelo veliko materialov. Imel sem se odlično pri izdelovanju.  (Nai) 

Današnji dan je bil zelo zabaven, ampak hkrati težek. Zjutraj sem se odpravila na sprehod po veje, vse je bilo mokro zato sem počakala, da se posuši. Kasneje sem naredila venec, okrasek in smrečico. Potrudila sem se po svojih najboljših močeh, morala sem se prilagoditi materialu, ki sem ga imela. Na koncu je vse bilo v redu in meni je zelo všeč kar sem naredila.  (Ela) 

Danes smo dobili zelo zanimive naloge. Tisto kaj ustvarimo, lahko podarimo nekomu ali imamo sami za okras. Komaj čakam, da naredim mojo nalogo in jo pokažem staršem. Upam, da bo tudi učiteljica zadovoljna. (Enna)  

Jaz sem se danes imela zelo lepo, ko sem ustvarjala. Poslušala sem lepe pesmi, zato sem se odločila, da izdelam še en venček. Hvala Vam da ste nam podali tako dobra navodila in mi smo naredili zelo dobre izdelke. (Maša) 

Bilo je super. Najbolj všeč mi je bilo, ko sem delala obesek angelčka. (Urša)                          

Danes sem se zelo zabavala in uživala v delu. Izdelki niso bili preveč težki, tako da sem jih kar hitro izdelala. Ta dan si bom shranila v moje “Spomine za večne čase”.  (Lana) 

Danes sem se imel odličnoZabaval sem se, ko sem iskal materiale v gozdu oz. travniku.  (Gašper)

Oglej si še ostale fotografije izdelkov tukaj.