V letošnjem letu je zaradi epidemije novega koronavirusa odpadla tudi prireditev Športnik leta v Občini Žalec, zato so naši učenci s strani ZKŠT Žalec in Zveze športnih društev Občine Žalec prejeli zaslužena priznanja kar v šolski telovadnici.

Priznanje je prejela naša ekipa odbojkaric, ki je v letu 2019 dosegla 2. mesto na šolskem državnem tekmovanju, in ekipa atletov, ki je osvojila »zgodovinsko« bronasto medaljo v finalu državnega prvenstva v štafeti 4 x 100 m.

Ekipo odbojkaric so sestavljale Timeja Lipuš, Neja Vidali, Anja Vovk, Joana Herodež, Tia Koren, Anja Rotovnik, Ela Žnidarčič, Lucija Žnidar, Karmen Randl, Iza Štojs, Ariana Ermenc, Angela Kadunc, vodja Grega Štorman in trener Sebastjan Cilenšek, ekipo atletov pa Jan Vidovič, Jan Satler, Jan Zobec in Julijan Zakonjšek z mentorjem Petrom Hušem.

Priznanja so prejele tudi naše mlajše učenke Tina Udrih, Asja Bukovnik, Kaja Mijošek, Julija Četina, Iza Koren, Iza Rozman, Tinkara Verbovšek, Zoja Zupanc ter Zoja Dobravc, ki so osvojile 2. mesto na klubskem DP v mini odbojki.

Vsem dobitnikom priznanj iskreno čestitamo za njihov dosežek!