SPOŠTOVANI STARŠI!

 Od ponedeljka, 1. junija 2020 dalje se začne izvajati pouk na OŠ Šempeter v Sav. dol. za četrtošolce in petošolce, od srede, 3. junija 2020 dalje pa se nam pridružijo tudi šestošolci, sedmošolci in osmošolci. Tako bo šolski utrip zaživel v polni meri. Navkljub vsemu bomo še naprej upoštevali higienska priporočila NIJZ, kamor sodi predvsem skrb za higieno (umivanje in razkuževanje rok, higiena kašljanja…) in upoštevanje varnostne razdalje. Uporaba zaščitne maske ni več obvezna, učenci jo sicer lahko uporabljajo pri gibanju po hodnikih, vendar o tem presodite starši. Tudi zaposleni bodo lahko brez zaščitne maske, z določenimi izjemami (delitev hrane, individualno delo…).

 V nadaljevanju pozorno preberite katere so ključne spremembe, ki se začnejo odvijati s prihajajočim ponedeljkom:

–        Učenci 1., 2., 3. in 9. razreda se združijo v prvotne skupine in bodo imeli pouk v matičnih učilnicah po urniku pred epidemijo.

–        Naslednji teden bo A-urnik.

–        Predur ne bo, pouk se bo začenjal ob 8.20.

–        Avtobusni prevoz v šolo bo naslednji teden zjutraj samo drugi prevoz (pred šolo prispe ob 8.15), medtem, ko iz šole prvi prevoz (13.10) in drugi prevoz (14.00).

–        V šolo bodo učenci vstopali od 8.00 do 8.15 in se namenili naravnost proti svoji matični učilnici.

–        Celoten čas bodo učenci obuti v čevlje (priporočamo lahko, zračno obuvalo), torej copat ne bodo potrebovali.

–        Učne pomoči v obliki kot je bila ta teden, naslednji teden ne bo več.

Vse druge nujne informacije vam bodo posredovale razredničarke.

 Prosimo, da starši učencev od 6. do 8. razreda NUJNO, DO PONEDELJKA, 1. JUNIJA 2020, DO 10. URE odgovorite na spodnji dve vprašanji in odgovore pošljete razredničarkam.

  1. Ali bo vaš otrok uporabljal šolski prevoz – v šolo in nazaj?
  2. Ali bo imel vaš otrok kosilo?

Zaradi varnosti in lažje organizacije dela vas prosimo, da po lastnih možnostih organizirate, da bi vaš otrok prihajal v šolo peš, s kolesom ali vašim prevozom.

Izjava ob ponovnem vstopu v šolo.pdf

Prosimo vas tudi, da podpisano izjavo pošljete v pdf formatu na šolski elektronski naslov:  o-bjsempeter.ce@guest.arnes.si (ali razredničarkam) ali po klasični pošti na naslov: OŠ Šempeter v Sav. dol, Šolska ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, lahko pa jo prinese vaš otrok v sredo, 3. junija 2020 v šolo in odda razredničarki.

 V želji, da čim lepše doživimo zadnje štiri tedne tega šolskega leta

vas lepo pozdravljam.

 Uroš Vidmajer,

ravnatelj OŠ Šempeter v Sav. dol.