Včeraj je na šoli potekalo zelo zanimivo predavanje za učence in starše. Obiskal nas je gospod Miha Kramli. Učenci so zapisali svoje misli in vtise.

 

Včeraj smo imeli predavanje o zasvojenosti oz. odvisnosti drog.  Spoznali smo, da je to za nas mlade zelo nevarno. Za nas je bilo najbolj pomembno, da si zapomnimo, da če eno leto jemlješ droge, ne moreš nikoli več ozdraveti, lahko samo abstiniraš.               

 Lara Bobnič in Angela Kadunc

 

Včeraj v avli smo imeli predavanje o zasvojenosti z drogami. Predavanje je bilo zanimivo, saj smo se naučili veliko o drogah. Gospod nas je podučil, da če jemlješ droge več kot eno leto, ne moreš nikoli zares ozdraveti in potrebuješ ustrezno pomoč.

                                                                                                                                                                 Luka in Lan

 

Predavanje je bilo zelo zanimivo. Veliko smo se naučili in smejali. Nevarnost drog so nam predstavili na zelo zanimiv način.

Luka Herman, 7. a

 

Predavanje o drogah je bilo predstavljeno na drugačen način. Nisem se zavedal, da obstajajo tudi skoncentrirane droge. Bilo mi je všeč.

Žiga Bukovnik, 7. a

 

Predavanje gospoda Kramlija je bilo zelo dobro, odgovarja na življenjsko pomembna vprašanja, ki si jih mladi marsikdaj zastavljamo. Kot strokovnjak je podal nasvete in predstavil svet, v katerem  živimo.

                                                                                                                Meta Sedminek, 8. r.

 

Predavanje je bilo zelo zanimivo, saj je vanj vključil tudi nas (učence) in nam na primerih pojasnil vpliv drog, njihovih preprodajalcev in kako jim odločno reči ne.

                                                                                                          Živa Nežmah Pečar, 8. r

 

Predavanje mi je bilo zelo všeč, zato ker je bilo zelo poučno in sem izvedela veliko novega. Popestrili so ga prikazi o določenih temah, dejstvih in vprašanjih.

               Neža Dežan, 8. r